AI CHATBOTI v SupportBoxu - využijte tlačítkové a samostatné chatboty

Rychlé novinky

16. 1. 2024
MiniCRM vidíte kompletní historii komunikace s daným klientem napříč všemi komunikačními kanály v SupportBoxu. A na jedno kliknutí si nyní zobrazíte také náhled SMS, abyste se nemuseli proklikávat až do jejího detailu.

8. 2. 2024
Žádali jste napojení na Shopify? Vyslyšeli jsme vaše volání. Nyní si můžete pohodlně napojit Shopify plugin do vašeho SupportBoxu.

19. 1. 2024
Zapomněli jste přidat přílohu, kterou jste zákazníkovi v textu e-mailu slíbili? Nevadí! Vylepšili jsme pro vás chování varování o nepřiložené příloze a přidali další slova, které zohledňujeme, aby byla ještě menší pravděpodobnost, že se stane ta nepříjemnost „jejda, omlouvám se, posílám další e-mail se slíbenou přílohou“.

16. 1. 2024
Hovory je již možné vytáčet pomocí funkce Klikni a volej i v detailu hovoru.

4. 1. 2024
Odteď je možné si nastavit Jméno odesílatele pro automatické odpovědi.

18. 12. 2023
Automatický spam filtr je v SupportBoxu od samého počátku. Nově si ale můžete pro každou schránku přidávat libovolné adresy nebo i domény na whitelist, aby vám zprávy od uvedených odesílatelů vždy dorazily mezi novou poštu. Nebo naopak můžete přidávat libovolné adresy a domény na blacklist, aby vám zprávy od těchto konkrétních odesílatelů rovnou padaly do složky Spam a vůbec vás nezatěžovaly.

13. 12. 2023
Jestliže má klient klapky pojmenované, například konkrétními jmény operátorů, pak se mu budou na všech místech, kde se s klapkami pracuje, zobrazovat právě tyto pojmenování a ne čísla klapek.

12. 12. 2023
V levém menu zobrazujeme u spojených hovorů číslo klapky, která hovor řeší, zároveň se hovory řadí od nejnovějšího a v reálném čase.

22. 9. 2023
V SupportBoxu můžete nově nastavit a pracovat se SLA (Service-level agreement)! Pomocí podmínek lze nadefinovat různé úrovně SLA pro každou kategorii vašich zákazníků. Například pro VIP zákazníky můžete mít nastaveno SLA na hodinu, u dalších zákazníků na 4 hodiny, u dalších na 8 hodin. Nebo nemusíte mít zadané žádné podmínky a mít pro všechny zákazníky jednotné SLA. Vše si můžete nastavit dle vašich potřeb.

16. 8. 2023
Rozšířili jsme možnosti práce s tickety, které mají stav Čekající. Každý uživatel se může rozhodnout, jestli se mu budou Čekající tickety přesouvat do samostatné stejnojmenné složky, nebo zda si Čekající tickety přeje ponechat v původní složce. Nově si také můžete i v ticketu nastavit stav „Čekající do“. To v praxi znamená, že po uplynutí nastavené doby ticket automaticky změní stav zpět na Nový, abyste věděli, že nadešel čas, kdy je třeba se mu opět věnovat.

2. 8. 2023
Vyslyšeli jsme vaše volání po jednodušším a příjemnějším odpovídání na offline chaty. Ode dneška zákazníkovi můžete odpovědět na jeho offline dotaz rovnou z detailu live chatu. Vaše reakce mu dorazí pohodlně do e-mailu, ale vy nebudete muset navíc vytvářet Nový ticket. Zároveň jsme přidali pro vaše zákazníky možnost zaslání přepisu celé chatové konverzace do e-mailu.

6. 7. 2023
Používáte Ecomail plugin? Pokud ano, máme pro vás skvělou zprávu! Ode dneška můžete využívat v pluginu i možnost přidávání, či mazání štítků.

21. 6. 2023
Současné Universal Analytics skončí k 30. červnu 2023. Poté bude Google podporovat pouze Google Analytics 4. A na to už jsme v SupportBoxu připraveni. Můžete si nastavit již dnes.

14. 6. 2023
Stane se vám občas, že vám e-mail zapadne? Nebo že jste slíbili odepsat zákazníkovi a zapomněli jste na to? S připomenutím e-mailů se vám to už nestane! Nechte si připomenout dopsání mailu, odpověď na mail, odeslání e-mailu… Vše se vám zobrazí ve zvonečku nahoře v SupportBoxu.

8. 6. 2023
Zdálo se vám, že našeptávání v poli adres je pomalé? I toto jsme pro vás zrychlili, abyste mohli efektivněji a rychleji zadávat, komu chcete e-mail odeslat.

29. 5. 2023
Při vytváření nového ticketu z telefonního hovoru teď nově zobrazujeme provázání komunikace hned nahoře v detailu ticketu, je to v zelené bublině, stejně jako je například informace o přeposlání.

23. 5. 2023
Volali jste po zrychlení vyhledávání v horní liště a my jsme vás vyslyšeli. Ode dneška si můžete užívat zrychlené fulltextové vyhledávání ve vašich mailech, telefonech a chatech. Za zpětnou vazbu budeme moc rádi.

15. 5. 2023
Poznámku, kterou si k ticketu přidáte, si můžete zpětně upravit (např. třeba když se ukliknete). Poznámku může editovat jen ten, kdo ji vytvořil.

11. 5. 2023
Nově jsme pro vás do statistik přidali možnost sledovat čas, kdy byl operátor na chatu a telefonu ve stavu online. Odteď už vám neunikne, kdo byl jak dlouho na příjmu.

10. 5. 2023
V nastavení telefonu lze nastavit, zda se bude zmeškaný hovor přidělovat operátorovi, kterému hovor zvonil jako první, nebo se přidělí tomu, komu zvonil jako poslednímu v řadě.

4. 5. 2023
Všimli jste si, že když si otevřete ve výpisu ticketů náhled zprávy pomocí ikonky lupy, můžete teď pohodlně přecházet na novější/starší náhled podle potřeby? Jsou tam nově šipečky. Zároveň jsme přidali i možnost procházet náhledem mezi některými typy příloh.

26. 4. 2023
Už jste vyzkoušeli nové statistiky? Že o nich nevíte? Najdete je ZDE

21. 4. 2023
Ve statistikách v reportu E-maily, Chaty a Telefony přibyla funkce Vypsat záznamy, díky které si můžete zobrazit v novém okně výpis ticketů, které daná metrika obsahuje.

3. 4. 2023
V automatických i ručních pravidlech už nemusíte využívat při nastavování a spojování podmínek pouze možnost A/AND. Nově můžete nastavené podmínky spojit o pomocí NEBO/OR. To vám pomůže v jednom pravidle zohlednit více nadefinovaných podmínek naráz, u kterých se má provést zvolená akce. Tuto novinku můžete aplikovat jak na automatická pravidla, tak i na ruční pravidla.

24. 3. 2023
Používáte platformu WooCommerce? Máme pro vás dobrou zprávu, nyní můžete používat plugin také v live chatu a telefonech.

21. 3. 2023
Po přihlášení si nyní udržíte URL adresu. Dříve, když vám někdo poslal odkaz na ticket a nebyli jste přihlášeni, tak jste se přihlásili a hodilo vás to na homepage. Nyní už se po přihlášení rovnou dostanete na kýžený obsah.

20. 3. 2023
V telefonu je vidět, kdo z operátorů je online.

20. 3. 2023
V live chatu je vidět, kdo z operátorů je online.

20. 3. 2023
Raynet plugin se nově zobrazuje a načítá nejen u e-mailové komunikace, ale také v live chatu a v telefonech.

8. 3. 2023
Již můžete využívat Připravené odpovědi i v telefonech, konkrétně v komunikaci skrze SMS.

6. 3. 2023
Přidali jsme pro vás novou integraci do SupportBoxu – Simplia

30. 1. 2023
Také můžete od dnešního dne vytvářet tickety z hovorů a rovnou tento vytvořený ticket přiřadit některému z kolegů.

30. 1. 2023
Ode dneška máte možnost vytvářet tickety z live chatu a rovnou tento vytvořený ticket přiřadit některému z kolegů.

18. 1. 2023
Změnou prošel i EcoMail plugin, který nyní nově zobrazuje nejen název kampaně, ale i seznam, ve kterém se daný zákazník nachází.

17. 1. 2023
V MiniCRM je přidána ikonka „íčka“, díky které je vidět, v jaké schránce, chatu, nebo telefonu komunikace s kontaktem probíhala. Takže teď můžete ještě snadněji dohledávat jednotlivé tickety.

17. 1. 2023
Upravili jsme pro vás plugin SmartEmailingu, nyní se vám zobrazí informace o tom, že je daný klient na blacklistu.

17. 1. 2023
Nyní si můžete vyfiltrovat Poslední aktivitu operátora (relativní). Tato funkce vám umožní vyfiltrovat tickety, kde je poslední zpráva od operátora a můžete si tak projít dané tickety, jestli nemáte zákazníkovi něco připomenout.

17. 1. 2023
Nově můžete přepnout všechny do operátory do stavu offline. Tlačítko využijete to například v momentě, kdy se někdo z operátorů zapomene přepnout do offline stavu a všimnete si, že jste kvůli tomu online i mimo vaší pracovní dobu. Nemusí složitě pátrat nad tím, kdo se nepřepnul a jednoduše všechny operátory přepnete do offline stavu.

11. 1. 2023
Update FAPI pluginu – pokud najedete kurzorem myši na číslo dokladu, zobrazí se vám informační bublina, kde uvidíte, zda se jedná o zálohovou fakturu / daňový doklad, datum vystavení , kdy byl doklad vystavený a seznam položek, které doklad obsahuje. Samozřejmě stále je možnost se prokliknout přímo do FAPI.

11. 1. 2023
FAPI plugin se nyní zobrazuje také v telefonních schránkách a live chatu.

7. 1. 2023
Pokud nechcete, aby vám vaši klienti zasílali (nevhodné) přílohy skrze livechat, nyní už máte možnost zakázat zasílání příloh ze strany zákazníků.

7. 1. 2023
Nově můžete kopírovat předpřipravené odpovědi mezi schránkami. V seznamu připravených odpovědí máte k dispozici tlačítko Kopírovat do…, pomocí kterého si automaticky zkopírujete vybranou připravenou odpověď do jiné schránky.

5. 1. 2023
Přidejte si mezi vaše komunikační kanály do SupportBoxu také Facebook Messenger a Instagram. Už vám neuteče žádná zpráva, kterou vám zákazník posílá prostřednictvím sociálních sítí. Zákazníkům budete blíž. Všechny zprávy uvidíte pod jednou střechou, bez zbytečného překlikávání mezi aplikacemi. Zákazníci vždy dostanou svoji odpověď a dostanou ji včas. Propojení zvládne snadno a rychle podle našich připravených návodů.

4. 1. 2023
Ve výpisu pravidel je nově vidět, kolikrát za měsíc bylo pravidlo spuštěno. Toto vše bez ohledu na to, zda je pravidlo ručně spuštěno nebo spuštěno automaticky.

9. 12. 2022
Nově funguje plugin PrestaShop také v telefonech, stačí mít plugin aktivní a už i u hovorů se budou zobrazovat objednávky zákazníka, který zrovna volá. Plugin zároveň také dokáže zákazníka identifikovat a zobrazit tak operátorovi, kdo volá ještě před tím, než hovor zvedne.

17. 11. 2022
V nastavení triggerů (automatických zprávách pro live chat), do pole Text automatické zprávy, jsme přidali základní editor pro formátování zpráv. Můžete si tak do automatických zpráv dát třeba i odkaz, nebo si text zvýraznit tučně.

15. 11. 2022
K telefonům jsme vám přidali zobrazování hlasových zpráv. Pokud budete mít v nastavení telefonu zaškrtnutou možnost „Zobrazovat všechny nahrávky“ zobrazíme vám u daného hovoru i hlasovou zprávu, kterou vám zákazník zanechal. Zprávu budete mít možnost si přehrát přímo v SupportBoxu.

9. 11. 2022
Nasadili jsme pro vás možnost předvybraného uživatele pro odpověď. Nyní lze nastavit předvybraného operátora při odesílání nové zprávy nebo i při klasickém odpovídání na zprávy od zákazníka. Když nastavím “Já”, doplní se vždy aktuální přihlášený operátor. Když vyberu “Nikdo”, vše se řídí dál ručním nastavováním. Kdykoliv ale můžete operátora i ručně upravit.

7. 11. 2022
Nově jsme pro vás připravili Upgates plugin v telefonech. Pokud máte e-shop u Upgates a máte ho propojený na SupportBox, nově vám informace o zákaznících a jejich objednávkách ukážeme také u příchozích a odchozích hovorů. 

4. 11. 2022
Vypustili jsme do světa aktualizaci nastavení menu. Nyní si už můžete jednoduše velikost písma v menu zvětšit nebo zmenšit přesně tak, jak potřebujete.

1. 11. 2022
Pokud se vám zprávu nepodaří z nějakého důvodu odeslat, vyskočí vám v notifikačním centru upozornění, že se tuto konkrétní zprávu nepodařilo odeslat, prostřednictvím upozornění se můžete na konkrétní zprávu prokliknout.

31. 10. 2022
Připravili jsme pro vás zbrusu nové školení aplikace SupportBoxu, kde vám ukážeme, co všechno můžete s jednotlivými tickety dělat a jaké užitečné funkce si můžete nastavit. Pracujte v SupportBoxu jako profík. Stačí nám napsat na info@supportbox.cz. 

28. 10. 2022
Nově je lišta s editorem ukotvená tak, aby se při psaní dlouhé zprávy pohybovala spolu s vámi a lištu jste tak vždy viděli a nemuseli v případě formátování textu scrollovat nahoru. Editor má takhle vždy po ruce a může text upravovat podle libosti.

25. 10. 2022
Přidány tři další jazyky v live chatu. Nově si můžete nastavit jazyk rozhraní live chatu do italštiny, španělštiny a rumunštiny.

19. 10. 2022
Nasadili jsme nové a vylepšené menu. Ode dneška si každý uživatel může nastavit své vlastní menu. Jednoduše si nyní můžete změnit pořadí schránek, live chatů a telefonů, ke kterým máte nastavené pravomoce. Vše si můžete roztřídit do kategorií. Vzhled lze oživit smajlíky a nejrůzněji si s menu vyhrát tak, aby vám dělalo radost a dobře se vám s ním pracovalo.

12. 9. 2022
Přidali jsme novou podmínku Napsání zprávy do nastavení automatických zpráv (triggerů) v live chatu. Podmínka vám například pomůže ošetřit situace, kdy si nepřejete zákazníkovi automatickou zprávu odeslat, protože se zákazníkem už chatuje přímo operátor.

18. 8. 2022
V automatických i ručních pravidlech je nová podmínka – Kopie. Snadno tak můžete pomocí pravidel zpracovat i zprávy, které budou/nebudou mít uvedenou konkrétní e-mailovou adresu v kopii. A podle adresy v Kopii můžete nově tickety také filtrovat za pomoci uživatelského filtru.

27. 7. 2022
Do UTM parametrů jsme přidali nový zástupný symbol – [operator_id] – Číslo operátora. Do odkazu s UTM parametrem se tak doplní pouze číselná hodnota (například 237) a nedoplní se celé jméno operátora. Tím předejdete zbytečnému prodlužování odkazu.

26. 7. 2022
Telefony si v SupportBoxu můžete nově aktivovat také přes firmu Telfa. K dispozici budete mít řadu užitečných funkcí a možností. Například nahrávání hovorů, IVR, vlastní hlásky, Klikni a volej, … Navíc si pak vše budete moci vy sami nastavovat v přehledném webovém rozhraní. 

18. 7. 2022
Freelo plugin si prošel vylepšením. Aktuálně můžete už v SupportBoxu k úkolu, který vytváříte, přidat také termín, aby bylo jasně dané do kdy má být úkol splněn a vyřešen. 

11. 7. 2022
Jednoduše a pohodlně můžete přesouvat tickety kolegům i do schránek, do kterých nemáte nastavené pravomoce.

8. 7. 2022
Propojení Pohody se SupportBoxem: Společnost Fameless s.r.o. pro vás vyvinula aplikaci FameBee, díky které snadno propojíte vaše data z ekonomického systému Pohoda s e-maily nebo telefony a budete mít tak všechny informace o objednávkách zákazníka ihned k dispozici.

7. 7. 2022
Webhooky vám umožňují zpracovávat zprávy podle vašich představ. Ode dneška si můžete pomocí webhooků zapisovat také interní poznámky, které máte u zpráv poznačené.

29. 6. 2022
SupportBox si můžete snadno přepnout i do jiného jazyku. Nově jsme mezi dostupné jazyky přidali i němčinu.

17. 6. 2022
Upgates plugin je rozšířený i pro live chat. Pokud dokážeme identifikovat vašeho zákazníka, který vám zde na píše, zobrazíme vám informace o jeho objednávkách z vašeho systému Upgates i u live chatu

10. 6. 2022
Každý uživatel SupportBoxu, nehledě na jeho pravomoce, si může aktivovat varování, které jej včas upozorní na to, že ke zprávě, kterou právě odesílá, zapomněl přiložit přílohu.

7. 6. 2022
Ode dneška si můžete v telefonech nastavit pracovní dobu. Nastavením dosáhnete toho, že se operátoři budou automaticky přepínat do stavu online nebo offline, právě podle vámi nastavené pracovní doby.

6. 6. 2022
V detailu každého hovoru nebo i SMS nově vidíte historii toho, co se s daným ticketem dělo a kdo z operátorů změny prováděl

2. 6. 2022
V nastavení Chování live chatu si můžete zvolit zda si chcete, aby se vám v seznamu operátorů zobrazovali pouze ti operátoři, kteří jsou ve stavu online. Nebo zda se mají zobrazovat všichni operátoři bez ohledu na to jestli jsou online/offline.

30. 5. 2022
Nově si můžete v nastavení live chatu, konkrétně pak v záložce Vzhled inicializace, vybrat, jak dlouho si přejete na chatu uchovávat historii komunikace vaším zákazníkům. Jako výchozí je vždy nastavena možnost 7 dní.

27. 5. 2022
Pokud máte v Chování vašeho live chatu nastaveno, že se ptáte uživatelů na jejich kontaktní údaje i když jste online, automaticky se vám při vytváření nového ticketu z live chatu tyto údaje o zákazníkovi předvyplní. 

26. 5. 2022
Aktuálně se vám bude, na uvítací obrazovce live chatu, jako první zobrazovat operátor, který odpovídal na live chat jako poslední a zároveň je ve stavu online. Čili pořadí operátorů se vám bude aktualizovat automaticky podle toho, kdo odpovídal a kdo je online.

24. 5. 2022
Nastavení automatických zpráv (triggerů) v live chatu jsme rozšířili o podmínku Je operátor online. Díky tomu si jednoduše zvolíte, zda se má automatická zpráva odeslat když bude operátor online, nebo naopak v momentě, kdy bude operátor offline

19. 5. 2022
Do MiniCRM jsme přidali ikonku bubliny, díky které se si jednoduše zobrazíte interní poznámku, která je u daného ticketu poznačena.

18. 5. 2022
V live chatu jsme rozšířili Jazyk rozhraní o němčinu a maďarštinu a zároveň jsou všechny pevně dané textace doplněny o všechny chybějící překlady.

3. 5. 2022
Mezi dostupné integrace jsme přidali Retino plugin. Díky propojení uvidíte všechny důležité informace z vašeho systému Retino o zákazníkovi, který vám píše nebo volá, přímo v detailu ticketu.

29. 4. 2022
Pokud si z telefonu vytvoříte nový ticket bude mít šedou barvu, nikoliv žlutou. Na první pohled je tak vizuálně odlišen vzhled nového ticketu oproti interní poznámce.

19. 4. 2022
V live chatu si můžete nastavit Automatické zprávy a každého návštěvníka vašeho e-shopu nebo webu aktivně oslovit, bez nutnosti zásahu operátora. Například si můžete nastavit podmínku, že pokud návštěvník přejde na stránku s kontakty, okamžitě mu vyskočí na live chatu zpráva, zda nepotřebuje s něčím pomoci. 

13. 4. 2022
Pokud v telefonech využíváte funkci Automatické přidělování operátora k hovoru, můžete se nově přihlásit k více klapkám zároveň. Stačí si tuto možnost povolit v nastavení vaší společnosti.

12. 4. 2022
Do live chatu jsme přidali potvrzení o přečtení zprávy. Potvrzení má k dispozici operátor a stejně tak i zákazník.

8. 4. 2022
V MiniCRM je stav hovoru napsaný barvou, která konkrétnímu stavu odpovídá. V praxi to znamená, že Realizovaný hovor uvidíte v MiniCRM zeleným písmem. Nedovolaný a Zmeškaný hovor červeně, Vyřešený hovor šedě a hovor, který je ve stavu Automat je tmavě modrým písmem.

6. 4. 2022
Do ručních i automatických pravidel jsme přidali novou akci – Odeslat odpověď. Využitím této akce, například u ručních pravidel, můžete velmi jednoduše a na pár kliknutí, odeslat finální děkovný e-mail na vícero ticketů najednou.

5. 4. 2022
Při psaní zpráv na live chatu můžete nově využít základní formátování textu. Důležité informace zákazníkovi můžete označit tučně nebo kurzívou. Funguje také vymazání formátování, nebo vložení odkazu. A stisknutím klávesy shift a enter text jednoduše odřádkujete.

23. 3. 2022
Přidali jsme novinku Nová čistá zpráva. Je to šikovná funkce, díky které na jedno kliknutí smažete veškerý obsah vámi rozepsané nové zprávy.

22. 3. 2022
Nastavte si na live chatu univerzální avatara. Směrem k zákazníkům tak můžete vystupovat jednotně. Například pak mohou všichni operátoři odpovídat na dotazy pod obrázkem vašeho loga a dokonce i pod vámi nastaveným univerzálním jménem.

18. 3. 2022
V nastavení vzhledu inicializace si můžete zvolit, zda chcete mít live chat umístěn na vašem webu na pravé straně nebo straně levé

17 . 3. 2022
V live chatu je možné pro ovládání live chatu použít API. Díky API si váš live chat můžete individuálně nastavit přesně podle vašich potřeb. Například můžete docílit toho, že na základě nějaké akce, kterou zákazník provede, se vám rovnou otevře chatovací okno k zahájení konverzace.

8. 3. 2022
Do statistiky telefonů jsme přidali novou metriku. Konkrétně pak Počet hovorů realizovaných automatem. Zde uvidíte celkový počet hovorů, ve vámi zadaném období, které byly realizovány automatem.

7. 3. 2022
SMS, které odešlete přímo ze SupportBoxu, se automaticky přidělí tomu operátorovi, který zprávu odeslal a zároveň se odeslaná SMS rovnou přesune do složky Vyřešené.

1. 3. 2022
Fulltextové vyhledávání funguje napříč všemi komunikačními kanály. Vyhledávat tedy můžete klasicky v e-mailech a nově také v live chatech a telefonech.

1. 3. 2022
Pokud chcete vytočit nový hovor, nebo novou napsat SMS přímo ze SupportBoxu, stačí zadat do vyhledávacího pole třeba jen začátek telefonního čísla, část e-mailové adresy nebo jména a „našeptávač“ vám nabídne kontakty, které hledaný výraz obsahují.

28. 2. 2022
Pokud si report Tickety vyexportujete do CSV, čas se vám automaticky převede z formátu 1d 22h 24m na vteřiny. Je to z toho důvodu, abyste s reportem mohli dále pracovat a nemuseli jste se zdržovat vymýšlením vzorců pro převod. 

25. 2. 2022
Do Chování live chatu jsme přidali možnost aktivace zvukových notifikací na nové zprávy pro vaše zákazníky. Vaši zákazníci tak budou na nové zprávy upozorněni nejen graficky, ale i zvukově. Zákazníci si samozřejmě mohou nastavení i sami upravit podle jejich preferencí.

22. 2. 2022
V live chatu je možné posílat přílohy! Přílohy můžete poslat vy zákazníkovi, ale i zákazník vám. Komunikace na live chatu se stala opět o poznání příjemnější a více prozákaznická.

21. 2. 2022
Live refresh stránky jsme přidali i do detailu live chatu. Všechny změny, například přidání štítku apod., které uděláte vy, nebo kolegové, uvidíte v detailu live chatu ihned, bez nutnosti stránku aktualizovat.

15. 2. 2022
Do statistik live chatů a telefonů jsme přidali tlačítko Stáhnout CSV. Snadno si tak vyfiltrovaná data vyexportujete pro další použití.

14. 2. 2022
Spustili jsme NOVÝ EDITOR! Má moderní vzhled, jednoduše se s ním pracuje a nabízí nové funkce jako je velikost, barva a typ písma, snadné vkládání obrázků a spousty dalšího. Formátování textu je snadnější než kdy dřív.

9. 2. 2022
Zrychlili jsme načítání složky Vyřešené při filtrování odeslané pošty. Při použití filtru na odeslanou poštu se vám nově zobrazí nejprve tickety z posledních 30 dní, 90 dní, atd., až se vám nakonec zobrazí všechna odeslaná pošta. Výrazně to pomůže zrychlit dohledání konkrétního ticketu, či obecně pohyb ve složce Vyřešené.

8. 2. 2022
Navýšili jsme maximální velikost příloh, které ze SupportBoxu odesíláte. Aktuálně můžete odesílat přílohy do velikosti 10 MB. V případě vložených obrázků přímo do těla zprávy (inline obrázky) je maximální velikost nastavena na 2 MB.

7. 2. 2022
Od 1. 1. 2022 vyšla v platnost nová legislativa v rámci EU, která upravuje fungování cookies. Naše cookies supportbox_chat_id je nezbytná ke správnému fungování live chatuProsím nezapomeňte si ji zařadit mezi vaše funkční cookies, abyste i nadále mohli nerušeně chatovat se zákazníky.

4. 2. 2022
Sjednotili jsme vzhled pro nastavení upozornění. Nastavení notifikací pro e-maily má nyní stejný vzhled jako nastavení notifikací pro live chat a telefony. Veškerá funkčnost je zachována, akorát je vše mnohem přehlednější a pohodlnější na nastavení.

25. 1. 2022
Do statistik telefonů jsme přidali nové pole % navolaných hovorů. Tyto data vám zobrazí procento zmeškaných hovorů v daném období, ke kterým existuje volání zpět do 24 hodin. Budete tak mít mnohem lepší přehled o zpětně navolaných hovorech.

18. 1. 2022
V nastavení vašich telefonů, přibylo další nové políčko – Telefonní číslo pro příjem SMS. Toto políčko je nutné vyplnit v případě, kdy se volá přes pevnou linku, ale SMS se posílají / přijímají úplně přes jiné číslo a přes mobil. A jakmile si dané telefonní číslo doplníte, budou v SupportBoxu zobrazovat všechny příchozí i odchozí SMS z toho čísla.

7. 1. 2022
V nastavení telefonů přibyla nová funkce – Zmeškané hovory vždy ponechat v nových. V praxi to znamená, že všechny hovory, které jsou z nějakého důvodu zmeškané, budou čekat na vyřízení ve složce Nové. Nehledě na to, jestli je třeba i někdo z operátorů online a připojen ke své klapce.

20. 12. 2021
Do ručních i automatických pravidel jsme přidali novou akci – přidělení priority ke zprávě. Díky tomu si můžete velmi snadno automatizovat například přidání vysoké priority ke zprávě od vašich VIP klientů.

15. 12. 2021
V pluginu MiniCRM jsme zvýraznili aktivní ticket, na kterém se zrovna nacházíte. Ticket, který máte otevřený, budete mít v MiniCRM nově zvýrazněný šipečkou a rozpoznáte jej tak na první pohled.

14. 12. 2021
V live chatu, na straně zákazníka, zprávy nyní seskupujeme hezky pod sebe. Navíc avatar/fotografii operátora zobrazujeme pouze u první zprávy, nikoliv u všech. Krásně to pročistilo a zjednodušilo vzhled live chatu. A samozřejmě pokud se v odpovědích prostřídáte s kolegy, bude se avatar/fotografie měnit podle toho, kdo zrovna odpovídá.

13. 12. 2021
Záznam odchozího i příchozího hovoru si nyní pohodlně a jednoduše přehrajete díky novému vloženému přehrávači. Stačí se prokliknout do detailu hovoru, kde si můžete záznam přehrát. A samozřejmě i nadále si můžete záznam hovoru stáhnout do vašeho zařízení.

10. 12. 2021
Po sloučení ticketů uvidíte od dnešního dne informaci o tom, jaké tickety byly přesně sloučeny a kdo z kolegů sloučení provedl. Sloučené tickety pak snadno dohledáte podle původních i nových ID, nebo klasicky pomocí fulltextového vyhledávání. A v neposlední řadě vám bude po sloučení fungovat původní URL adresa ticketu a stejně tak i nová URL.

3. 12. 2021
Plugin ActiveCampaign vám v SupportBoxu ukazuje také štítky, které má daný zákazník přiřazené. Štítky můžete přímo ze SupportBoxu snadno odebrat. Nově ale také můžete ke konkrétnímu zákazníkovi štítky jednoduše přidávat a to z pohodlí vašeho SupportBoxu.

19. 11. 2021
Do uživatelských filtrů v telefonech jsme přidali další možnosti filtrace vašich hovorů a SMS. Nově můžete filtrovat také podle přiřazeného operátora, nebo podle data vytvoření.

18. 11. 2021
Uživatelé mají k dispozici další statistiky. Konkrétně pak záložku Tým schránky, kde mohou v přehledné tabulce sledovat, jak se jim na zákaznické péči daří.

16. 11. 2021
V SupportBoxu přibyla v telefonech nová funkce – Zahájení nové konverzace. Tato funkce vám umožní vytočení (zahájení) zcela nového hovoru rovnou ze SupportBoxu. Stejně tak vám umožní napsat a odeslat úplně novou SMS.

15. 11. 2021
Pokud máte ve svém profilu nastavenou fotografii, uvidíte její miniaturu i ve štítku s vaším jménem, který vás informuje o tom, že máte ticket přidělený. Stejně tak u přidělených ticketů, uvidíte ve štítku se jménem, miniatury fotografií vašich kolegů.

11. 11. 2021
Do statistik Hodnocení kvality odpovědi jsme přidali novou informaci. Konkrétně je to sloupeček E-mail zákazníka. Na první pohled tak uvidíte, jaký zákazník vám hodnocení udělil a nebudete se muset proklikávat do ticketu.

3. 11. 2021
V live chatu si můžete nastavit, zda si přejete dotazovat se zákazníka na jeho Jméno, E-mail, či Telefon i v případě, kdy vám napíše zprávu a vy bude ve stavu online. Tato funkce vám velmi pomůže při identifikaci zákazníka a zobrazení dalších důležitých informací o klientovi.

26. 10. 2021
Spustili jsme nový modul MiniCRM! Modul MiniCRM má za úkol sjednotit všechny vaše komunikační kanály (e-maily, live chat a telefony), které aktivně využíváte. Vše budete mít krásně provázané napříč celou aplikací a to nejen v rámci komunikačních kanálů, ale také v rámci všech vašich schránek, live chatů a telefonů

22. 10. 2021
Obnovili jsme automatické mazání ticketů ze složek Koš a Spam po 60 dnech. Prosím zkontrolujte, že zde nemáte žádné důležité tickety, které byste v budoucnu mohli potřebovat, než dojde k jejich odstranění. Zprávy vám začnou postupně ubývat od nejstarších v následujících dnech.

11. 10. 2021
V detailu hovoru vám nově zobrazujeme informaci o tom, na jakou konkrétní klapku váš zákazník volal a na které byl reálně obsloužený

4. 10. 2021
V nastavení schránky si můžete zvolit, co se má stát, když je zpráva, která je zařazena ve vlastní složce, označena jako vyřešená. Buď si ji můžete ponechat stále ve vaší vlastní složce, nebo si vyřešené zprávy můžete takto jednoduše přesunout do složky Vyřešené.

30. 9. 2021
Pokud máte ve vašem telefonním systému Optimcall od Optimsys nastaveno IVR, neboli hlasový automat, zobrazíme vám odezvu zákazníka dle IVR i přímo v SupportBoxu, konkrétně pak ve výpisu hovorů, či v detailu hovoru.  

23. 9. 2021
V telefonech je možné nastavit automatické přidělování operátora k hovoru podle klapky, ke které je připojený. Díky této funkci každý operátor přesně ví, co má řešit a za jaké hovory zodpovídá. Navíc tak získáte i přehledné statistiky o tom, kolik hovorů daný operátor odbavil, kolik hovorů zmeškal a spousty dalších užitečných informací.

22. 9. 2021
Do uživatelských filtrů jsme přidali možnost Obsahující odpověď. Velmi snadno si tak vyfiltrujete tickety, na které reálně někdo z uživatelů odpověděl a zobrazíte si tak veškerou odeslanou poštu.

3. 9. 2021
Všem uživatelům live chatu jsme aktivovali geolokaci zákazníka, který vám píše, podle jeho IP adresy. V praxi to znamená, že u live chatu vždy uvidíte vlaječku státu, ze kterého vám zákazník píše. A pokud podle IP adresy zjistíme i konkrétní město, zobrazíme vám i tuto informaci.

1. 9. 2021
Ve statistikách telefonů, nyní přibyla i políčka, která vám ukáží Realizované hovory – neboli hovory, které se opravdu spojili. Jednoduše tak zjistíte, kolik příchozích/odchozích hovorů bylo operátory odbaveno.

30. 8. 2021
Do live chatu jsme přidali možnost odesílání událostí (eventů) do vašich vlastních statistik v Google Analytics. Jednoduše tak spočítáte například všechny návštěvníky vašeho webu, kteří využili live chat. Snadno také zjistíte, jaký měli tito návštěvníci konverzní poměr a spoustu dalších užitečných informací. 

20. 8. 2021
Ode dneška můžete pohodlně přesouvat hovory mezi telefony (phoneboxy), které máte v SupportBoxu napojené.

19. 8. 2021
V live chatu je nyní možnost blokování konkrétní IP adresy. Osoby, které vám na live chatu píšou nevhodné/spamové zprávy, tak velmi jednoduše přidáte na tzv. blacklist, aby vám nemohli posílat další zprávy.

16. 8. 2021
Všechny odchozí hovory, které volaný zákazník nezvedne, jsou označeny stavem Nedovolaný. Nepřijaté příchozí hovory od zákazníků, zůstávají pojmenované stále stejně – tedy Zmeškané. 

13. 8. 2021
Ve stavových řádcích nově vidíte i změny týkající nastavení priority zprávy. Uvidíte, kdo k ticketu přidal jakou prioritu a případně i to, kdo prioritu odebral. 

13. 8. 2021
V nastavení telefonů si můžete nastavit, aby se vám všechny hovory, které jsou ve stavu Realizovaný a hovory, které máte jen fajfkou označené jako vyřešené, automaticky přesunuly do složky Vyřešené

12. 8. 2021
V detailu live chatu zobrazujeme live notifikace o tom, že konkrétní operátor právě čte/odpovídá na live chat.

9. 8. 2021
Pokud dokážete na live chatu zákazníka identifikovat, zobrazí se vám v levém menu, ve výpise ticketů, rovnou jeho jméno. A v případě, že zákazníka nerozpoznáte, uvidíte zde číslo ticketu.  

6. 8. 2021
Upravili jsme filtrování ve výpise telefonů. Nově si můžete zvolit, zda hovor má, nebo nemá, některý ze stavů a můžete je i různě kombinovat.  

4. 8. 2021
Přidali jsme tooltip pro Napsat novou zprávu. Díky této drobné úpravě, okamžitě uvidíte, k čemu tato ikonka slouží. Tooltip se zobrazí po najetí kurzorem myši na ikonu pro novou zprávu.

29. 7. 2021
Automatické vyřešení zmeškaných hovorů funguje na všechny příchozí / odchozí hovory, které mají stav Zmeškané a nově také na všechny hovory, které mají stav Automat.

27. 7. 2021
V detailu live chatu vidíte všechny zprávy a poznámky bez aktualizace stránky. V praxi to znamená, že pokud budete mít otevřený s kolegou stejný live chat, a kolega napíše zprávu jako první, ihned ji uvidíte i vy bez nutnosti dělat refresh stránky. To stejné platí i pro interní poznámku. Po jejím přidání ji okamžitě uvidí všichni, kteří mají konkrétní live chat otevřený.

25. 7. 2021
Jestliže máte ve vašem live chatu doplněné proměnné (jméno zákazníka, telefon a e-mail), pak se tyto údaje, všem přihlášeným zákazníkům, automaticky předvyplní v momentě, kdy vám budou chtít zanechat offline zprávu. Zákazník tak napíše jen jeho dotaz a nebude se muset zdržovat vyplňováním osobních údajů.

14. 7. 2021
V nastavení každého live chatu přibyla možnost Vzhled inicializace. Zde si můžete individuálně upravit vzhled vašeho live chatu podle vašich preferencí. Můžete si přidat text do inicializačního tlačítka, nebo si aktivovat inicializační bublinu, aby váš live chat byl pro zákazníky viditelný okamžitě na první pohled.

13. 7 2021
Ode dneška uvidíte, v probíhajícím live chatu se zákazníkem, celou historii stránek, které daný zákazník na vašem webu prošel. Zobrazíme vám vždy konkrétní URL, takže se velmi pohodlně prokliknete na stránku, kde váš zákazník zrovna stojí. Budete mít skvělý přehled o tom, jak se zákazník na webu pohybuje a budete moci lépe reagovat na jeho dotazy.

30. 6. 2021
K 30. 6. 2021 jsme zrušili podporu složky Odeslané. Pokud máte složku Odeslané, v některé z vašich schránek aktivní, zůstane vám zachována. V případě, že složku Odeslané nemáte aktivní, není už možné si ji přidat. Všechny vaše odeslané zprávy naleznete i nadále ve složce Vyřešené. 

25. 6. 2021
Díky přidání tzv. live refresh do výpisu live chatů se vám budou v reálném čase, a bez nutnosti aktualizace stránky, měnit také jednotlivé stavy operátorů u přidělených live chatů.

24. 6. 2021
Do výpisu live chatů jsme přidali tzv. live refresh. V praxi to znamená, že všechny změny, které uděláte vy, nebo kolegové, uvidíte ve výpise live chatů okamžitě a bez nutnosti stránku aktualizovat. Například pokud kolega k live chatu přidá štítek, ihned tuto informaci uvidíte i ve vašem okně.

17. 6. 2021
Zjednodušili jsme vytváření Nového ticketu z live chatu. Z offline zprávy, kterou vám zákazník zanechal na live chatu, se vám automaticky předvyplní všechny údaje, které zákazník do offline zprávy zadal (e-mailová adresa, telefon, znění zprávy). Stačí si doplnit jen předmět a název schránky, do které si přejete ticket umístit.

11. 6. 2021
Vkládání obrázků ze schránky pomocí CTRL+V je funkční! Ode dneška můžete do zpráv velmi jednoduše a velmi pohodlně vkládat obrázky, aniž byste je museli pracně ukládat ve vašem počítači a poté vkládat do zprávy přes Inline obrázek.

7. 6. 2021
Univerzální plugin nyní funguje i v telefonech. Stačí, pokud budete ve svém skriptu, předávat telefonní číslo zákazníka na GET parametr v názvem „phone“. Veškeré informace o zákazníkovi z vašeho univerzálního pluginu se vám poté zobrazí i u hovorů a SMS.

31. 5. 2021
Aby pro vás práce a celková obsluha vaší telefonní linky byla co nejpříjemnější, je tu možnost – filtrovat hovory podle klapky, na které zvoní. Filtr ukáže operátorům pouze ty hovory, které byly přímo pro ně – zvonily přímo na jejich klapce. Každý operátor tak bude naprosto přesně vědět, co má řešit a nebude zahlcený hovory, které nejsou určeny pro něj.

26. 5. 2021
Tlačítko pro odeslání zprávy na live chatu, ať už z pozice operátora, nebo zákazníka bude nyní nově v defaultním stavu šedé. Jakmile začnete psát tlačítko změní barvu. V případe operátora bude tlačítko zelené jako doposud. Na straně zákazníka se tlačítko zbarví do barvy vašeho live chatu.

17. 5. 2021
Ve sdílení ticketů mimo SupportBox máte k dispozici komunikaci včetně inline obrázků a příloh.

14. 5. 2021
V detailu hovoru máte k dispozici Další aktivity z čísla. Zde vidíte další hovory nebo SMS z daného čísla. K jednotlivým aktivitám jsme přidali i jejich odpovídající stav – Realizovaný, Zmeškaný, Automat a Doručeno.

13. 5. 2021
V drobečkové navigaci zobrazujeme také složky. To znamená, že pokud budete mít ticket zařazený v některé z vašich vlastních složek, nově uvidíte název konkrétní složky i v drobečkové navigaci.

12. 5. 2021
V uživatelských filtrech, ručních i automatických pravidlech jsme sjednotili výpis operátorů. Nově jsou výpisy seřazené přímo podle jména operátora a podle abecedy. Zadávání podmínek je tak mnohem jednodušší a přehlednější.

10. 5. 2021
Při nastavení vašeho SMTP skrze Google OAuth nově posíláme také upravené Jméno odesílatele, které máte vyplněné v nastavení vaší schránky. V praxi to znamená, že zákazník u příchozí zprávy uvidí přesně ty informace, které zde máte vyplněné. Zároveň to samé Jméno odesílatele generujeme i do EML exportů.

5. 5. 20221
Zlepšili jsme zobrazení HTML emailů v SupportBoxu. Ne všichni e-mailový klienti posílají HTML e-maily ve validním formátu, a proto jsme na nasadili úpravu, která zajistí čitelné zobrazení všech vašich HTML e-mailů.

28. 4. 2021
Jazyk rozhraní live chatu pro koncové uživatele, tedy vaše zákazníky, si můžete nastavit do češtiny, slovenštiny, angličtiny a nově také do polštiny.

27. 4. 2021
K dispozici je další vylepšení live chatu pro operátory. Běžně máte k dispozici informaci, že zákazník píše zprávu. A nyní budete mít k dispozici také informaci o tom, že zákazník přestal psát. Takže obratem můžete proaktivně reagovat a doptat se, zda je vše srozumitelné.

22. 4. 2021
V rámci celé aplikace jsme sjednotili funkce Přesunutí do koše a Vybrat z koše. Jednoduše vložíte ticket, live chat, nebo hovor do Koše. A stejně jednoduše ticket, live chat, nebo hovor z koše vyberete a vrátíte do složky Nové.

21. 4. 2021
Z live chatu si můžete vytvořit Nový ticket. A nově, pokud budete mít rozepsaný Nový ticket z live chatu a budete se muset mezitím překliknout jinam, nemusíte mít obavy, že se vám údaje smažou. SupportBox si bude vše pamatovat. A jakmile se k rozepsanému ticketu z live chatu vrátíte, budou na vás všechny dosud vyplněné informace čekat

19. 4. 2021
Napříč všemi komunikačními kanály ve vašem SupportBoxu, jsme do složek Vyřešené přidali možnost Vrátit do nových. Velmi snadno si tak ticket, live chat, nebo hovor přesunete mezi Nové k dořešení. Daný ticket můžete do Nových vrátit rovnou z výpisu Vyřešených ticketů, nebo i z jeho detailu.

15. 4. 2021
V nastavení telefonů přibyla možnost Předvolby pro filtrování oddělené čárkami. Zde si můžete jednoduše nastavit filtrování hovorů podle předvoleb, hodí se zejména v situaci, kdy máte jednu klapku na dvě a více čísel. V praxi to znamená, že například u českého čísla zde nastavíte českou předvolbu +420 a u slovenského čísla slovenskou předvolbu +421. Díky tomu se vám budou hovory automaticky filtrovat na ta správná čísla.

14. 4. 2021
Univerzální plugin je aktivní i v live chatu. Stačí mít univerzální plugin aktivní ve vaší e-mailové schránce (schránkách), a informace o daném zákazníkovi se vám v pluginu zobrazí také u komunikace, která bude probíhat na live chatu.

13. 4. 2021
V ručních i automatických pravidlech si nově můžete nastavit akci Přidat vlastní poznámku. V praxi to znamená, že se vám ke všem zprávám, které budou splňovat zadané podmínky jednoduše přidá i vaše vlastní poznámka.

12. 4. 2021
Rozhraní SupportBoxu si můžete nastavit do chorvatštiny. K dispozici je zatím jen beta verze překladů, ale vaši kolegové ze zahraničí to určitě i tak ocení.

11. 4. 2021
Zlepšili jsme přehlednost v ručních i automatických pravidlech. Ve výpise Aktivních pravidel rovnou vidíte, jaké podmínky má dané pravidlo nastavené. Zlepší se tak vaše orientace v nastavených pravidlech, aniž byste museli pravidla jedno po druhém proklikávat.

9. 4. 2021
Zpříjemnili jsme proces mazání nadřených štítků v SupportBoxu. Díky srozumitelné informační hlášce budete ihned vědět, že je nejprve potřeba smazat podřazené štítky a teprve poté se můžete pustit i do mazání nadřazených štítků.

8. 4. 2021
Nově si můžete rozhraní SupportBoxu nastavit také do polštiny. Překlady jsou zatím jen v beta verzi, ale věříme, že i tak budou pro vaše polské kolegy přínosem.

7. 4. 2021
Každý uživatel si může individuálně zvolit, jaké štítky se mu budou v levém menu zobrazovat. Zobrazovat se mohou pouze nadřazené štítky. Nebo se mohou zobrazovat všechny štítky, nehledě na to, zda je štítek nadřazený nebo podřazený. 

23. 3. 2021
Do uživatelských filtrů jsme přidali novou možnost pro filtrování vašich ticketů – Když štítek neobsahuje. To znamená, že si jednoduše můžete vyfiltrovat tickety, které neobsahují konkrétní štítek, nebo i tickety, které neobsahují více štítků najednou.

22. 3. 2021
V Chování schránky si můžete nastavit, co se má stát Když přijde odpověď na zprávu, která je zařazena ve složce. Ve všech nových schránkách, které si vytvoříte v rámci Vašeho SupportBox účtu, budete mít defaultně nastavenou možnost Přesunout do složky Nové. V případě, že Váš zákazník odpoví na zprávu, která je zařazena ve Vlastní složce, zpráva se přesune do složky Nové. Nebudete muset na toto nastavení dodatečně myslet. Ovšem kdykoliv si jej můžete u každé schránky upravit podle vašich potřeb.

21. 3. 2021
V SupportBoxu jsme zpřehlednili administraci pro nastavení Napojených zařízení. V této záložce nyní najdete nastavení vašich Klapek, a také si zde můžete nastavit vaše mobilní zařízení pro vytáčení hovorů a zařízení, ze kterého si přejete odesílat SMS.

19. 3. 2021
V nastavení live chatu si můžete vybrat, co se má stát, pokud máte přiřazený live chat, označíte jej jako Vyřešený a zákazník vám po chvilce napíše novou zprávu. Máte dvě možnosti. Přidělení chatu můžete zachovat, nebo jej zrušit.

18. 3. 2021
Ve virtuálních složkách jsme opravili chování podmínky Přiřazeno. V nabídce kolegů, které můžete přiřadit budete mít nově pouze ty uživatele, kteří mají k dané schránce nastavené pravomoce.

17. 3. 2021
Nasadili jsme malé ale efektivní vylepšení Klik a volej. V případě, že máte napojené pouze jedno zařízení můžete ze SupportBoxu rovnou hovor vytočit, aniž byste vybírali zařízení nebo klapku. 

16. 3. 2021
U přeposlané zprávy se vám v pluginech chybně zobrazovaly informace o původním zákazníkovi, nikoliv informace o zákazníkovi, kterému jste zprávu přeposlali. Toto je nyní opraveno a v pluginech vždy uvidíte informace o konkrétním zákazníkovi, kterému směřují vaše zprávy.

15. 3. 2021
Pokud je váš původní e-mailový klient Gmail nebo využíváte G Suite, můžete si vlastní SMTP nastavit téměř automaticky pomocí nové autorizace Google OAuth 2.0.

10. 3. 2021
Máme pro vás připravenou další integraci. Se SupportBoxem si nyní můžete jednoduše propojit váš e-shop, který běží na systému ExitShop.

5. 3. 2021
Shoptet plugin je aktivní také u live chatu. To znamená, že všechny důležité informace o zákazníkovi a jeho objednávkách můžete vidět nejen u e-mailových zpráv ale nově také u každého live chatu. Podrobný postup jak na to, najdete v našem návodu Nasazení chatu do Shoptetu.

5. 3. 2021
Do filtrace stavů telefonních hovorů jsme přidali možnost Realizovaný automatem. Velmi snadno si tak vyfiltrujete všechny hovory, které vyřídil automat.

4. 3. 2021
Nasadili jsme dlouho očekávanou funkcionalitu Klikni a volej. Na pár kliknutí vytočíte telefonní číslo, které vám už jednou volalo, přímo z vašeho SupportBoxu – bez vyťukávání jednotlivých číslic.

4. 3. 2021
Nastavení pravomocí uživatelů pro live chat jsme udělali přehlednější a jednodušší! Nejprve uvidíte přehled live chatů a teprve až po kliknutí na tlačítko Upravit se vám zobrazí i nabídka konkrétních uživatelů, kterým můžete nastavovat pravomoce podle potřeby.

3. 3. 2021
Sjednotili jsme styly otevírání odkazů. Zjednodušeně řečeno – odkazy se vám budou nyní otevírat v nové kartě vašeho prohlížeče. Platí to samozřejmě pro odkazy přímo v detailu ticketu/zprávy, ale také v rychlém náhledu zprávy ve výpisu ticketů.

2. 3. 2021
Výrazně jsme zlepšili příjem SMS. Nové SMS zprávy se do SupportBoxu synchronizovaly zhruba každých 5 minut. To ale není doba, která nás uspokojovala, a proto je nyní příjem SMS live, tedy okamžitý a bez čekání.

1. 3. 2021
V nastavení předpřipravených odpovědí si můžete doplnit i předmět zprávy. Předmět zprávy ze šablony se vám aplikuje vždy jen na nové zprávy. Jestliže budete pomocí šablony zákazníkovi odpovídat, zůstane zachován původní předmět.

19. 2. 2021
V nastavení pracovní doby pro live chat si můžete vybrat, zda se mají/nemají zohledňovat státní svátky.

12. 2. 2021
Jestliže máte se zákazníkem rozjednaný nový live chat a zákazník vám pošle novou zprávu, budete na ni samozřejmě upozorněni notifikací. Zároveň ale nově budete tato zpráva, v levém menu a i ve výpise live chatů, zvýrazněna tučným písmem.

11. 2. 2021
Do sdílení ticketů mimo SupportBox jsme přidali velmi žádaný typ časové filtrace. Jednoduše nyní můžete filtrovat tickety za minulý týden a minulý měsíc.

9. 2. 2021
Ve sdílení ticketů mimo SupportBox se vám už nebudou chybně zobrazovat i zprávy, které byly ve složce Koš. Nyní budou vidět opravdu jen ty zprávy, které mají být vidět.

5. 2. 2021
Řazení obchodních případů jsme i v případě Raynet pluginu vylepšili tak, aby se vám případy řadili od těch nejnovějších.

4. 2. 2021
Upravili jsme výpis zobrazených objednávek v pluginu PrestaShop. Objednávky se vám nyní budou řadit od nejnovějších po nejstarší.

3. 2. 2021
U přiřazených live chatů nově zohledňujeme online / offline stav operátora také přímo v detailu live chatu. Barevnou odlišnost jsme zachovali. Pokud bude přiřazený operátor offline, má štítek s jeho jménem šedou barvu. Online stav operátora je pak znázorněn zeleným štítkem s jeho jménem.

27. 1. 2021
Ve výpisech telefonů jsme sjednotili logiku a funkčnost složek stejně, jako je tomu u e-mailových schránek. U jednotlivých složek uvidíte ve čtverečku celkový počet záznamů (telefony, SMS). Pokud bude čtvereček červený, znamená to, že máte ve výpise nějaký zmeškaný hovor. Šedý čtvereček naopak značí, že jsou všechny hovory Realizovány, nebo manuálně označeny jako Vyřešené.

15. 1. 2021
Díky funkci Automatické vyřešení zmeškaných hovorů snadno rozlišíte zmeškané hovory, které už byly zpětně navolány a úspěšně vyřešeny a naopak, na která zmeškaná čísla je potřeba ještě zavolat. 

13. 1. 2021
Pokud si live chat označíte jako Vyřešený a zákazník vám znovu napíše další zprávu, budete notifikace vypadat a znít stejně, jako v případě úplně nového live chatu.

12. 1. 2021
U přiřazených live chatů zohledňujeme ve výpise chatů, online / offline stav operátora. Pokud bude operátor offline, bude štítek s jeho jménem u live chatu šedý. Když bude operátor online, bude štítek s jeho jménem zelený. Na první pohled uvidíte, zda je kolega k dispozici a může live chat dořešit.

11. 1. 2021
Tickety můžete díky praktickým filtrům snadno dohledávat už od nepaměti. Nově ale můžete tickety filtrovat a dohledávati i podle toho, jakou prioritu má zpráva nastavenou.

8. 1. 2021
Přidali jsme skvělou funkci pro telefony. Nyní dokážeme rozeznat, zda je hovor realizován operátorem a nebo automatem. Hovory, které jsou odbaveny automatem, jsou přehledně označeny tmavě modrým štítkem Automat

7. 1. 2021
Ve statistikách, v záložce Tým schránky je nový sloupeček Hodnocení spokojenosti. Zde uvidíte u každého uživatele, který dostane od zákazníka hodnocení, jak si stojí. Číslo v závorce pak udává celkový počet hodnocení, daného operátora. 

6. 1. 2021
Do statistik jsme pro větší přehlednost přidali vysvětlivky. Pokud si nebudete vědět rady, naše malá nápověda vám hned stručně vysvětlí, co který sloupeček v tabulce se statistikou znamená.

5. 1. 2021
Nastavte si nové notifikace na příchozí hovory, či SMS a už vám žádný hovor neunikne. Každý uživatel si je může nastavit individuálně podle toho, jak on sám potřebuje.

4. 1. 2021
V nastavení pracovní doby u live chatu máte nyní možnost vyplnit pouze DO (popřípadě OD). V praxi to znamená, že se operátor přepne ručně do online stavu a jakmile uplyne nastavená pracovní doba v políčku DO, přepne se automaticky do offline.  

31. 12. 2020
Uživatelé SupportBoxu mohou nově ve svých statistikách sledovat i hodnocení spokojenosti s jejich odpovědí, které jim zákazníci udělí.

29. 12. 2020
SupportBox vám nyní bez problému zobrazí i přílohy u zprávy, které jsou ve formátu eml.

23. 12. 2020
Hromadné nahrávání příloh ke zprávám je ode dneška k dispozici pro každého uživatele SupportBoxu.

22. 12. 2020
V ručních i automatických pravidlech můžete nyní pracovat i s akcí Přeposlat na adresu. Ideální v situaci, kdy například potřebujete automaticky přeposílat na vaší účetní všechny příchozí faktury a podobně.

18. 12. 2020
Do uživatelského filtru ve výpisu vašich telefonů a SMS jsme přidali možnost filtrování i podle štítku.

16. 12. 2020
Nyní jsou pro vás k dispozici vylepšené notifikace pro live chat. Každý uživatel si je může nastavit individuálně podle vlastních potřeb. Žádný live chat vám nyní už neuteče.

7. 12. 2020
Připravili jsme pro vás další integraci. Na pár kliknutí si snadno propojíte SupportBox a váš e-shop, který běží na PrestaShop.

4. 12. 2020
V každém SupportBoxu jsme aktivovali automatickou kontrolu DKIM záznamu. Pokud váš DKIM záznam nebudete mít správně nastaven, bude na tuto skutečnost zakladatel účtu upozorněn hláškou na hlavní nástěnce SupportBoxu.

3. 12. 2020
Pokud bude mít někdo z kolegů přiřazený hovor, či SMS bude tato informace vizuálně zobrazena v tmavě modrém štítku. Stejně jako je tomu u e-mailové komunikace.

3. 12. 2020
Od dnešního dne máte možnost využít uživatelský filtr pro dohledání konkrétního hovoru, či SMS také ve vašich telefonech.

2. 12. 2020
Automatickou odpověď si můžete nadefinovat ještě přesněji, a to díky novému filtru, který dokáže zohlednit pracovní dny, víkendy, nebo svátky.

1. 12. 2020
Zakladatel účtu má přístup do všech live chatů a telefonů, které máte v SupportBoxu aktivní. To znamená, že nemusí mít do chatu, či telefonu nastavené pravomoce (jako ostatní uživatelé) a stejně k ním bude mít přístup.

30. 11. 2020
Vylepšili jsme nastavení aktivních pravidel (ručních i automatických). Pokud nyní zadáte podmínku Přiřazený uživatel, můžete pohodlně vybrat konkrétního uživatele z nabídky všech uživatelů vašeho SupportBox účtu.

27. 11. 2020
Do statistik, konkrétně pak do reportu Schránky a Tým schránky, jsme přidali Filtrování podle štítků.

26. 11. 2020
Sjednotili jsme možné podmínky pro Předmět ve virtuální složce a také v ručních a automatických pravidlech. Nyní můžete ve všech těchto případech zvolit tyto podmínky – je, obsahuje, neobsahuje, není a v případě složek ještě vyhovuje regulární výrazu.

25. 11. 2020
Vylepšili jsme statistiky Ticketů a přidali jsme do reportu i předmět ticketu. A navíc nově můžete v reportu podle předmětu také filtrovat.

24. 11. 2020
Potřebujete si do interní poznámky k live chatu přidat důležitý odkaz, se kterým budete dále pracovat? Není problém. Stačí na odkaz kliknout a pohodlně se vám otevře v novém okně.

19. 11. 2020
Uživatelé mají k dispozici další statistiky. Nyní mohou sledovat i své vlastní statistiky live chatu.

18. 11. 2020
Pokud budete v detailu ticketu a přiřadíte mu vyšší či nižší prioritu, stále zůstanete na zprávě, abyste mohli ticket dále zpracovat, dle vašich potřeb.

17. 11. 2020
DKIM se stává bezpečnostním standardem pro elektronickou komunikaci, a proto si nyní můžete DKIM nastavit i ve vašich schránkách.

11. 11. 2020
Do nastavení live chatu jsme přidali další užitečné funkce. Nyní si můžete nastavit, zda si přejete mít chat na webu zobrazen či nikoliv, upravit si můžete i zobrazování operátorů, nebo váš Online status.

10. 11. 2020
Nastavte si ve vaší schránce automatické přidělování e-mailů mezi uživatele a roztřiďte příchozí zprávy mezi kolegy férově.

9. 11. 2020
Nově máte k dispozici předpřipravené odpovědi také pro váš live chat!

4. 11. 2020
Další plugin na světě. Nyní můžete vás SupportBox propojit také s prodejním formulářem SimpleShop.

2. 11. 2020
Přidali jsme nový plugin ActiveCampaign. Během několika málo minut si můžete obě aplikace propojit a pracovat efektivněji.

14. 10. 2020
V SupportBoxu můžete pracovat s mailto odkazy. Stačí si v nastavení vybrat schránku, kterou budete to mailto používat jako výchozí.

9. 10. 2020
Ruční pravidla respektují nastavené podmínky. Pokud se pokusíte aplikovat ruční pravidlo na ticket, který nebude na 100% splňovat zadané podmínky, pravidlo se nespustí. O tom, zda se pravidlo provedlo či nikoliv budete informování hláškou.

6. 10. 2020
Lišta s nabídkou akcí v detailu ticketu je nyní viditelná i v případě, kdy budete scrollovat ticketem dolů. A to včetně informace o tom, že někdo z kolegu zprávu čte.

8. 10. 2020
Nově můžete přidávat interní poznámky také ve vašem live chatu. Tyto poznámky se nikdy nedostanou k zákazníkovi. 

5. 10. 2020
Nově zvýrazňujeme odkazy z plain textu v e-mailech. V praxi to znamená, že pokud vám například od Fakturoid chodily odkazy na faktury, snadno se do faktury prokliknete rovnou ze SupportBoxu.

2. 10. 2020
V SupportBoxu si můžete nastavit tzv. aliasy schránky. Zjednodušeně řečeno to znamená, že si můžete vyplnit e-mailové adresy, které se vám nebudou zobrazovat v seznamu příjemců.

30. 9. 2020
Každý uživatel SupportBoxu má k dispozici statistiky. Pouze s tím rozdílem, že k dispozici mají jen své vlastní statistiky a nevidí statistiky jiného uživatele. 

21. 9. 2020
Přidali jsme filtr, který vám umožní filtrovat zprávy podle toho zda obsahují nebo neobsahují přílohu.

16. 9. 2020
Do nastavení schránky jsme přidali seznam IP adres, který bude vždy aktuální. Ideální v případě, že na vašem serveru chcete povolit konkrétní ip adresy, ze kterých může docházet k odesílání zpráv.

Vyzkoušejte SupportBox zdarma

Vyzkoušejte 2 týdny se SupportBoxem a neplaťte ani korunu.

Registrací souhlasíte s obchodními podmínkami

Potřebujete s něčím poradit? Obraťte se na Petru Petra Novotná, Expertka na pomoc zákazníkům
+420 778 443 348
po-pá: 8:00 - 16:00